Motgång & Medgång

29. juli 2008

Fick ett samtal från min chef, tillika “orkestern” idag som meddelade att han fått sångförbud efter att läkaren konstaterat inflamation på stämbanden… Suck tänkte jag men sen kom medgången; han hade bokat upp sina söners band som ersättare. Så istället för en en-mans-orkester så har vi nu ett band! Enligt chefen så kan de allt från 50-talet till dagens hits…

/Jörgen

Snart dags!

29. juli 2008

Nu börjar det närma sig… och vi har konstaterat att vi är världens sämsta bloggare. Fast ser man till kommentarerna hade det kanske varit bättre med en mail-konversation med Wobban & Eve… :)

Nu händer det i alla fall lite; Jenny hade slutprovning av bröllopsklänningen idag och den passade perfekt fastän den var storleken mindre än de ville! Grattis älskling! Det lönade sig med hård gymträning!!!

Idag var det även slutjustering av tårtan då vi fick öka beställningen till samma antal portioner som inbjudna fastän ALLA sagt att man ska beställa betydligt färre. Nu slipper mamma vara sömnlös.

/Jörgen

Bröllopslistan hos Cervera

16. juni 2008

Nu har vi blivit registrerade hos Cervera och det är bara att gå in på närmsta Cervera-butik och uppge Jenny Tjelander & Jörgen Eriksson så får ni reda på vad vi vill ha av sakerna…

 /Jörgen

Bröllopslistan hos Cervera

12. juni 2008

Nu är det äntligen så att vi har lämnat in vår “önskelista” till Cervera. Mycke’ blev de’ och allt är finfint!

Nu är det bara upp till Cervera att lägga upp det på nätet och jag hoppas att vi får inloggningsuppgifterna i morgon eller senast på måndag. Utan dröjsmål ska de sedan läggas upp både här och på hemsidan.

 /Jörgen

Ooooops!

11. juni 2008

Inte så aktiva på att skriva som ni kanske märkt… Nu när det lugnar sig på jobbet hoppas jag att det kan bli bättring.

 Kom också underfund med att jag var tvungen att godkänna kommentarer som gjorts… Lovar att kolla det lite oftare om ni lovar att kommentera mer!

Kyrkan

6. april 2008

Gällersta Kyrka

Efter att ha bestämt datum och bokat festlokal (vi tyckte att det var viktigast…) så märkte vi att första lördagen i augusti tydligen är de mest populära helgen att gifta sig på. När första- och andrahandsvalen visade sig vara upptagna började vi kolla strax utanför stan och hittade Gällersta Kyrka, ca en mil utanför.

Festlokalen

6. april 2008

Brunnen i Brunnsparken

Vi kollade runt lite vad det fanns för festlokaler i stan där det finns möjlighet att ta med sig egen mat och dryck… Hittade inget som var direkt intressant innan vi pratade med ett par kompisar som också ska gifta sig och planerar ha festen i Restaurang Svalan, Brunnsparken. Vi kollade upp stället och såg att de har en sidobyggnad vid namn Brunnen. En jättefin 1800-tals byggnad med typ 6 meter till tak!!!

Jenny & Jörgen

Nu är vi igång!

29. mars 2008

Hej och välkomna till vår lilla blog inför bröllopet. Här kommer vi dela med oss av tankar, motgångar och framgångar i planering och genomförande…

Jenny & Jörgen